Бизнес, Бургас, Топ новини

Специалисти представят съвременни IT-решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

0

На 30-ти ноември в Бургас ще се проведе събитие на тема “Бизнес и ИТ. Нови възможности”, което ще представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в “Индустриален и логистичен парк – Бургас” и съвременни ИТ решения за бизнеса.

Главният организатор “Индустриален и логистичен парк – Бургас” събира водещи специалисти, които ще разкрият възможности за инвестиции и управление на бизнес процеси пред мениджъри на различни компании, инвеститори от страната и града, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти.

“Бизнес и ИТ. Нови възможности” ще представи лектори от водещи компании в бранша. Те ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Всеки представител на фирма, който присъства на събитието, ще има възможността да зададе лично въпросите си и да получи ценни съвети за решаването на сложни бизнес казуси.

“Бизнес и ИТ. Нови възможности” ще се проведе в Бургаския свободен университет в две части – от 9:30 и 13:30 часа. Организатори и партньори на събитието са “Индустриален и логистичен парк” – Бургас АД, Община Бургас, Бургаски свободен университет, ERP Academy, КРИБ – Бургас, SUTHERLAND, сп. Enterprise, Uchi.bg, Pixelmedia.bg и Smartage.bg.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега