Бизнес

СофтУни ще проведе безплатни курсове по програмиране в цялата страна

0

Софтуерният университет стартира безплатни курсове по програмиране за начинаещи в цялата страна. Инициативата ще се проведе за втори път и ще обхване 38 града в България, съобщиха от университета.

Безплатните обучения ще се проведат в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Добрич, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Видин, Кърджали, Габрово, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Асеновград, Монтана, Димитровград, Ловеч, Дупница, Петрич, Смолян, Самоков, Сопот, Ботевград, Троян, Ямбол, Разград, Силистра и Свищов.
 
Курсовете ще започнат в началото на октомври и ще продължат два месеца. Формите на обучение са две – присъствена или онлайн. Езикът, на който ще се обучават желаещите е C#, като не се изисква предишен опит и няма възрастови ограничения.
 
Най-добре представителите се участници ще имат възможност да продължат обучението си в Софтуерния университет и след завършване на курса, да издържат сетификационен изпит. 
 
Срокът за кандидатстване е 28 септември.
 
Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега