Бургас, Политика, Топ новини

Собственикът на “Черноморски фар” отново кандидат за депутат

0

Собственикът на вестник “Черноморски фар” Димитър Николов отново ще е кандидат за депутат. Николов, който бе част от изминалото 45-ото Народно събрание, отново ще е в листата на коалицията ГЕРБ/СДС за област Велико Търново, както бе и през април. Сега пак е поставен под номер 3 в листата, водач е бившият здравен министър д-р Костадин Ангелов, а втори е Венцислав Спирдонов, юрист и икономист, председател на Великотърновския общински съвет.

На 4 април, когато бяха предните парламентари избори, Димитър Николов успя да събере над 3000 преференциални гласа след силна кампания във Великотърновския регион, което го изкачи дори на втора позиция в листата на коалицията във Велико Търново.

Като издател на медии Николов неведнъж е споменавал по време на кампанията си, че неговата основна цел като депутат ще бъде борбата с фалшивите новини, които все по-сериозно удрят по качествената журналистика в България.

Димитър Николов е роден и израснал в Горна Оряховица. На 45 години. Семеен, с едно дете. Икономист по образование, с магистърска степен в сферата на управление на човешките ресурси. В момента изучава „Теология” в магистърска програма на ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”. По професия е журналист и издател. Целият му съзнателен живот, повече от 25 години, е свързан с медиите и публичните комуникации.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега