Област Бургас, Спорт, Топ новини

Силно представяне и спечелени медали за борците на Руен в Стара Загора

0

Поредно силно представяне през 2022 година записа клубът по борба “Руен”. На провелото се през 5 и 6 февруари в Стара Загора Републиканско първенство за момчета, руенци спечелиха три медала в свободния стил. От общо шестима участващи състезатели на тима, трима от тях успяха да стигнат до финалната среща, което никой друг отбор в Стара Загора не успя да направи.

Данаил Карамалак тримфира при 44-килограмовите, а същото стори и Мукит Бекив в категория до 85 кг. Джемал Хакъ се размина със златното отличие и се окичи със среброто.

В призовата десетка на своите категории успяха да се класират и останалите борци на “Руен” Мехмед Ердинч (52 кг), Васили Зебели (62 кг) и Шабан Неджметин (68 кг), които въпреки, че не качиха на почетната стълбица, дадоха всичко от себе си и доказаха, че са бойци.

Всички състезатели на руенския клуб по борба, както и треньорския щаб, които взеха участие в Стара Загора, бяха поздравени по телефона от кмета на община Руен Исмаил Осман, който през годините никога не е жалил средства и сили за развитието на спорта в общината.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега