Бургас, Политика, Топ новини

Със схеми и задкулисие БСП-Бургас изхвърлили Радослав Петков от листата си

0

Общинският съветник Радослав Петков напуска БСП-Бургас след като е бил изхвърлен тихомълком от предните места в листата на столетницата за местните избори. Това обяви самият той пред журналисти като даде да се разбере, че е сменен от задкулисието в партията.

„На 10 септември бях подкрепен от знакови лица в БСП-Бургас и получих 10-то място. В един момент се оказа, че на 18-ти септември е имало нов пленум, на който е решено за да бъда на много по-задна позиция. За мен това е недопустимо и аз реших да не участвам в местните избори от листата на БСП”, коментира Радослав Петков пред колегите от gramofona.com.

Оказа се, че на негово място е поставена представителка на арменската общност в Бургас. Наши източници разкриха, че смяната е станала по личното настояване на депутата и кандидат-кмет Николай Тишев. Не е тайна, че от години той работи тясно с арменската общност в Бургас.

Поради тази причина първото решение на БСП-Бургас да постави Радослав Петков на 10-то място, а не Мадлен Мутафян, ядосало Тишев. Интересен е фактът, че Мутафян работи като юрисконсулт в Пристанище Бургас, на което Тишев беше директор преди няколко години. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега