Бургас, Общество

Севда и Елизабет от Мастършеф демонстрират на бургазлии рибно меню в неделя

0

Победителката от Masterchef – бургазлийката Севда Димитрова, заедно с друга звезда от последното издание на популярния ТВ формат – Елизабет Николова, са професионалните готвачи, които ще ни зарадват със специална демонстрация на рибно меню в навечерието на Никулден.

Известните шеф готвачи ще творят кулинарни шедьоври в специално пригодена шатра, оборудвана с професионална мобилна кухня, на площад “Кирил и Методий” – 4 декември /неделя/, от 11:00 до 15:00 часа.

Всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят с интересни и полезни рецепти, да получат професионални съвети от доказани професионалисти и възможност да опитат от приготвените пред очите им вкусотии. Събитието е част от “Седмица на рибата”, която Община Бургас организира по идея и предложение на общински съветници от комисията по туризъм в местния парламент.

 

* Севда Димитрова е на 40 години. Завършила е висшето си образование със специалност “Детска педагогика” в ПУ “Паисий Хилендарски”. Дванадесет години живее в чужбина, пътувайки много. “Мастършеф” й дава възможност да преоткрие кулинарния свят още веднъж и да превърне готварството от хоби в професия.

 

* Елизабет Николова е на 24 години. Преди 3 години се е върнала да живее в България. Преди това е била 12 години вИталия, където все още пребивават нейните родители. В момента следваИкономикаи се грижи за дъщеричката си, която ена 1 година и 6 месеца.

 

Повече подробности за “Седмица на рибата” четете тук

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега