Бургас, Общество

Село Извор ще има нови улици и детска площадка догодина

0

Няколко проекта ще бъдат реализирани в село Извор през 2015 година. Това стана ясно при общественото обсъждане на бюджета на община Бургас.

Осигурени са средства за асфалтирането на центъра на Извор и още няколко улици в селото. Това ще се случи след подобряване на времето, тъй като в момента атмосферните условия не са подходящи за полагането на настилката, обясни зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева. Предвижда се да бъдат изкърпени разбитите участъци по някои от улиците, които не са предвидени за цялостно асфалтиране.

През следващата година в Извор ще бъде направена нова детска площадка. Има идея нейното изграждане да се финансира по публично-частно партньорство.

Извор ще се сдобие и с нов младежки клуб. Той ще се помещава в старото кино. Общината ще осигури необходимите материали, а от кметството ще организират ремонта на покрива и помещенията на сградата.
Община Бургас и през 2015 година ще подпомага фолклорните състави от Извор при участието им в събори в страната, каза още зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега