Бургас, Политика

Общински съветници от ГЕРБ посетиха сдружение „Социален център“ – Бургас

0

Общинските съветници от ГЕРБ-Бургас Димитър Людиев и Илияна Гъбева за пореден път посетиха Сдружение „Социален център Бургас“ и се включиха в заниманията на Творческата работилница. Те бяха впечатлени от новите инициативи на хората с увреждания, които с много старание и желание се подготвят за предстоящите празници Никулден и Коледа.

Водачът на групата съветници Димитър Людиев обсъди с присъстващите и председателя на социалното сдружение Марионела Стоянова по какъв начин може да бъде доразвита дейността на творческата работилница, така че изработените сувенири да бъдат продавани.

„Виждам голямо развитие в социалния център, освен изработването на сувенирите, от стари вестници и рециклирани отпадъци, хората с увреждания правят впечатляващи неща. Имаме различни идеи и сме насочили усилията си към разширяване на тази дейност – красивите сувенири да бъдат продавани. Това от една страна ще помогне финансово на хората и още по-важно – ще ги накарат да се чувстват щастливи и интегрирани. С колегата ми Илияна Гъбева продължаваме да търсим вариант за намиране на ново, по-голямо помещение за социалния център“, заяви Людиев.

„Подготвяме специален проект за Празника на Бургас – Никулден, свързан един от символите на града. Едновременно с това не сме спрели активно да се участваме в множество проекти по програми. Надяваме се и община Бургас да продължи осигуряването на по-достъпна среда за хората с увреждания и специфични потребности. Благодарни сме за подкрепата и вниманието от страна на съветниците от ГЕРБ“, сподели Марионела Стоянова.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега