LifeStyle

Samsung представи Galaxy S9 и S9+

0

Samsung Electronics Co., Ltd. представи дългоочакваните Samsung Galaxy S9 и S9+ смартфони. Целта е те да отговорят на все по-визуалното общуване помежду ни чрез снимки, видеа и емоджита.

Дизайнът на иновативната камера за снимки при слаба светлина е с нова двойна бленда, видео на супер забавен каданс и персонализирани емоджита с добавена реалност.

Galaxy S9 и S9+ идват и с ново приложение SmartThings, което обединява в едно смарт изживяването със съществуващите услуги за IoT (Интернет на нещата). То управлява всяка функция на свързания начин на живот – у дома, в офиса или в движение. Приложението SmartThings ще свързва множество устройства, както на Samsung, така и на други производители.

От компанията съобщават, че Galаxy S9 и S9+ ще бъдат достъпни от 16-ти март, 2018 г. в търговската мрежа, като ще можете да се избир между три цвята – среднощно черно, син корал и новото ултравиолетово.

 „Начинът, по който използваме смартфоните си днес, се променя заедно с начина ни на общуване и себеизразяване,“ каза ДиДжей Кох, президент “IT & Mobile Communications Division“, Samsung Electronics. „Ние претворихме смартфон камерата с Galaxy S9 и S9+. Те са създадени така че не просто да правите възможно най-добрите снимки и видеа, където и да сте, но ви дават възможност да се свързвате с другите и изразявате себе си по неповторим и индивидуален начин.“

Galaxy S9 и S9+ са с инфинити дисплей на Samsung, за първи път представен в модела Galaxy S8.

Смартфоните поддържат памет, достигаща до 400 GB с Micro SD Card и са снабдени с последния модел процесор за приложения, който предоставя бърза производителност и фина обработка на изображенията. Те са защитени с Knox 3.1, последното поколение платформа за защита на Samsung.

Galaxy S9 и S9+ поддържат три различни биометрични опции за разпознаване – чрез сканиране на ирис, пръстов отпечатък или разпознаване на лице. Смартфоните поддържат Intelligent Scan, нова система за верификация, която интелигентно интегрира общите функции на технологиите за сканиране на ирис и разпознаване на лице, за да могат потребителите бързо и удобно да отключват телефоните си навсякъде. Устройствата имат и функцията Dedicated Fingerprint, като така потребителите имат достъп до защитена папка, изискваща различен от стандартния пръстов отпечатък, нужен за отключване на телефона.

Galaxy S9 и S9+ са с оптичен сензор, вграден в самото устройство, който подобрява възможностите ви да следите здравето си, като дава подробна и точна информация за здравословното ви състояние. Сензорът позволява на Galaxy S9 и S9+ да следят Heart Load Factor, нов начин за измерване в реално време на сърдечното ви натоварване. 

Характеристики:


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега