Бургас, Спорт, Топ новини

С подмладяване и без гръмки цели Черноморец започна подготовка

0

Черноморец проведе първата си тренировка за новия сезон. „Акулите“ се събраха на стадиона в квartal „Акациите“, предвождани от треньорския дует Нено Ненов – Росен Кавръков.

В заниманието се включиха 25 футболисти, като гръбнакът от миналия сезон е запазен, а тимът е подсилен и с няколко нови попълнения. Няколко „сини“ юноши също започнаха подготовка с батковците. От клубното ръководство разкриха, че една от основните цели през новия сезон ще бъде именно налагането на таланти от школата. 

От ръководството на тима заявиха пред VoxBurgas.com, че твърдо ще разчитат на местни играчи и нямат никакви намерения да привличат футболисти, които са извън област Бургас.

Преди началото на тренировката отец Николай отслужи молебен за здраве и благоденствие.

„Не знам досега как е било, не знам как ще бъде, но от днес трябва да поставим ново начало. То е първо колектив. „Не знам“ повече не трябва да се чува. Трябва да покажете какво можете на терена, а да става каквото ще“ – така от името на ръководството се обърна към футболистите Явор Жеков.

„Думата „Б“ група я забравяме на този етап. Играем футбол от първата минута – до края на мача, гоним победата във всеки мач. Тогава нещата ще си дойдат по местата. Най-важното, което аз ви съветвам, е да се обедините“, заяви от своя страна почетният президент на Черноморец – Тома Томов.

По традиция преди да започнат натоварванията за футболистите, бе разрязана торта с емблемата на Черноморец. Надписът на нея пък гласеше: „На добър час, черноморци!“.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега