Vox Populi

RYANAIR разбраха, че Бургас е работническа спалня

4

И RYANAIR разбраха, че Бургас е работническа спалня. Защо?

Защото през 60-те на миналия век, някой реши тук да строи нефтозавод, металургичен завод, вагонен завод, дървообработващ завод и все подобни полезни индустрии, които промениха облика на традиционните бургаски балкони и тераси.

Защото от хотелиерски и ресторантьорски бизнес в бургаско разбират има-няма 10%.

Защото в Бургас няма млади хора – всички или се изнесоха през Терминала, или са в столицата.

Защото няма нощен живот през зимата – читавите клубове се броят на пръстите на едната ръка, а останалите са пълни с безнаказани батки, шматки, ман’яци и патки.

Защото в Бургас се случваха събития, които му отиваха като морски град, но бяха заменени от веселби и панаири, които биха подхождали на Хасково, Петрич, Перник или Галиче…. И още, и още “защото”.

Всички други упражнения да се коментират и анализират действията на RYANAIR са популистка логорея. А … и последно – крайно време е “Меден рудник” да се отдели като отделен град – 95% от жителите му (по обясними обективни причини) не се интересуват и изобщо не им пука какво се случва в Бургас.

 

за автора: Петър Генчев е бургаски журналист, водещ е на радио предаването aLL iNcLuSiVe по POWER FM.


4 коментара

 1. Пламен Чергански август 19, 2018 at 17:52 -  Отговор

  Доста злобен и необективен коментар. Г-н Генчев явно е от кучетата, които обичат да лаят и да припикават навсякъде. Съжалявам за жалкия му коментар.

 2. Мариана С. август 19, 2018 at 20:43 -  Отговор

  Абсолютно обективен е коментарът. Може да звучи неприятно, но истината често е точно такава – груба и трудна за преглъщане.

 3. Силвена Н август 19, 2018 at 23:49 -  Отговор

  Айде да не е с такъв замах г-н Генчев, че и ти…Мариана С.
  Да не забравите че 1/3 от града живее в МР, и си плащат данъците с които се правят ремонти…основно в центъра….знаете ли че радиус от километър от дома ми няма детска площадка? Не сте по-доброто семе…

 4. Dizar D август 20, 2018 at 17:41 -  Отговор

  Нищо от това не е верно. Пълни глупости. Простеещ анализ.
  Райанеър никога са нямали планирани полети след октомври за да се говори за анулиране на полети. Бургас си е страхотен град за живеене. Моля тези със селските изказвания да напуснат страната. На България не и е нужна такава паплач.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега