Област Бургас, Спорт, Топ новини

Рокади в УС на „Черноморец”, знакови фигури подадоха оставки

0

Промени настъпиха в управителния съвет на футболния „Черноморец” (Бургас). Своите оставки днес са подали двама от членовете в него – проф. д-р Димитър Вергиев (с шапката на снимката) и д-р Ерхан Салиев. Те влязоха в ръководството на „акулите” през миналата година, като подпомогнаха финансово отбора и намераха нови спонсори.

Пред VoxBurgas.com проф. д-р Вергиев заяви, че се оттегля изцяло от бургаския клуб, но за в бъдеще ако реши, може отново да удари рамо на „Черноморец”.

„Нещата в управлението на клуба не се случват, както смятам, че трябва да бъдат. Няма отчетност на парите, няма нищо. Ръководството си прави каквото поиска. Не съм съгласен и „Черноморец” да плаща пари за наем както за стадиона, така и отделно за помещенията в него. Има инвеститори, които са готови да дадат пари за нов стадион и по-добро развитие на тима, но докато не се реши казусът със собствеността на спортното съоръжение, нищо не може да се направи”, каза още проф. д-р Вергиев.

През изминалия „Черноморец” бе напът да се класира във Втора лига, но в последните срещи бургазлии записаха колебливи резултати и така пропиляха аванса си от 6 точки, който имаха пред преките конкуренти през зимната пауза в Трета югоизточна лига.  


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега