Бургас, Култура

Регионалната библиотека прави подаръци за читателите

0

От 11 до 15 май ще се проведе Националната библиотечна седмица. В Бургас тя ще е съпроводена от редица прояви. Регионална библиотека “П. К. Яворов” ще отбележи по особен начин професионалния празник на библиотечните работници – 11 май. За всички, които посетят библиотеката на ул.”Булаир” № 10 от 9.00 до 17,00 ч. са подготвени подаръци и изненади.
На 12 май от 18.00 ч. в Културен център “Морско казино” ще бъде представена книгата на Катя Белчева “Стъпала в пясъка” .
На 13  май библиотеката ще се включи в международната инициатива “Нощ на литературата”. На една и съща дата на различни интересни места в десетки градове в Европа едновременно се четат откъси от съвременни европейски автори. От 18:00 до 20:00 ч. в сградата на улица “Алеко Богориди” възпитаниците на школата на актьора Валери Еличов ще четат откъси от пиесата  на Петер Хандке “Хубавите дни от Аранхуес”. Книгата е предложена от Австрийското посолство.
На 14 – ти и 15 – ти май библиотеката обявява “Дни на отворените врата”. Всеки, който желае, може да стане читател без да плаща такса.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега