Бургас, Политика, Топ новини

Реформаторският блок има реален шанс за двама депутати от Бургас (ВИДЕО и СНИМКИ)

0

Реформаторският блок има реална възможност да излъчи двама депутати от Бургас. Това заявиха националните лидери на коалицията  Божидар Лукарски и Меглена Кунева, които посетиха  морския град, за да заявят  подкрепа  си за инж. Костадин Марков, Живко Табаков, д-р Георги Митев и останалите от листата. На срещата не успя да присъства Радан Кънев, който след разговор с хотелиери от Слънчев бряг, трябваше спешно да замине за Варна.

„До пролетта Бургас имаше два отбора в „А“ група, сигурен съм, че  през есента ще има двама народни представители от Реформаторския блок”, каза лидерът  на СДС и председател на предизборния щаб на коалицията – Божидар Лукарски.

Реформаторите определиха себе си, като  необходима политическа сила в следващия парламент, по чиито сили е да  върне  нормалността в политиката.  В Бургас те сложиха точка на дълго разискваната тема за положителните и отрицателните страни на гласуването с преференция и обявиха, че то може да им донесе единствено  приятни изненади. Според водача в листата в Бургас – инж. Костадин Марков  кандидат, избран с преференция,  може само да бъде поздравен за работата и срещите си с хората, чрез които  е прокарал пътя си към парламента.

„Привършва кампания, в която се надявам да сме били разбрани. Ще използваме последните дни и ще дадем всичко от себе си на финалния спринт, за да  покажем добри  резултати. Относно това дали сме решени да направим реформа и евентуално да понесем политическата цена  –  отговорът е  да”, каза инж. Костадин Марков.

Увереността, че Бургас ще излъчи двама депутати от Реформаторския блок,  идва от това, че листата е съставена от професионалисти. На първо място е инж. Костадин Марков, който е участвал в реализирането на най-големите инфраструктурни обекти в Бургас през последните години, като зам.-кмет по строителството.  На второ  е мениджърът с голям опит в туризма Живко Табаков, а на трето ветеринарният лекар Георги Митев. На следващите позиции има адвокати, предприемачи и представители на бизнеса, които са познати  в региона.

„Цялата листа в Бургас е чудесна. Много се радвам, че сме с кандидатите на първо, второ и трето място и те  представят  визията на трите основни политически сили. Има едно нещо, което ни събира и то  е необходимостта от ред и справедливост в страната.  Минавайки през кварталите в Бургас  видях, че и тук всички партерни етажи са с решетки, което не е нормално. Правосъдие означава да има камери, да има бързо производство за нарушителите и те да отиват зад решетки. Това означава, че съдебната система може да промени живота на всички ни”, каза Меглена Кунева.

Лидерите на Реформаторския блок призоваха бургазлии да гласуват с бюлетина номер 7 на парламентарните избори.

Във видеото може да изгледате и цялата пресконференция:


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега