Бургас, Политика, Топ новини

Очаквано Костадин Марков поведе реформаторите в Бургас. Много нови лица в листата им (ВИДЕО)

0

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” регистрира листата си с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия в Бургас. Документите внесе водачът Костадин Марков, който е зам.-председател на СДС, а в последното Народно събрание бе депутат от Бургаски регион.

Той бе придружаван  от третия в листата адв. Здравко Костов от партията на Светльо Витков, както и от четвъртия – управителят  на Медицинска лаборатория „ЛИНА” д-р Васил Костадинов, който е представител на гражданската квота. На второ място е д-р Георги Митев, който не успя да присъства по здравословни причини.

На регистрацията на листата присъства още икономистът Момчил Томов, който е представител на завърналите се българи, след като години е учил и работил в чужбина. Също и предприемачът Борис Събев. В листата си реформаторите разчитат много и на хората на науката. Сред тях е доц. д-р Пенка Георгиева, която се занимава с разработки за изкуствен интелект и е един от най-големите специалисти в сферата на електронното управление. 

„Аз съм голям оптимист с тази листа за предстоящите избори. Тя е изключително всеобхватна, като специалности и образование. Имаме юристи, инженери, доценти, архитекти, икономисти и много лекари. Покриваме всички сфери и то с уважавани личности”, каза водачът Костадин Марков.

Той  заяви, че реформаторите ще водят позитивна кампания, в която няма да има и капка популизъм. „В следващия парламент ние ще представяме нормалните десни хора. По време на кампанията няма да чуете от нас цифри и обещания за огромни заплати. Напротив – с риск да загубим електорална тежест,  ще имаме напълно  обективни и реални послания и се надявам хората да го оценят”, допълни Марков.

Ето и имената в листата на  Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен”:

1 Костадин Иванов Марков

2 Георги Митев Митев

3 Здравко Костов Костов

4 Васил Милтиядов Костадинов

5 Илиян Ганчев Ганев

6 Камелия Петкова Николова

7 Пенка Вълкова Георгиева

8 Илиана Димитрова Кенова

9 Цветомир Кирков Цветков

10 Румен Иванов Троев

11 Красимир Николов Коларов

12 Стайко Симеонов Симеонов

13 Иван Цанев Събев

14 Момчил Живков Томов

15 Дора Ончева Иванова

16 Веселка Йорданова Морфова

17 Стамен Димитров Стамов

18 Евгения Георгиева Дженезова

19 Живко Кирчев Георгиев

20 Неврие Хасан Мехмед

21 Борис Любомиров Събев 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега