Бургас, Политика, Топ новини

Реформатор ще бъде защитник на “Меден рудник” в Общинския съвет

0

За първи път от години жителите на най-големия бургаски комплекс „Меден рудник” могат да се сдобият със свой защитник в Общинския съвет.

Това стана ясно, след като Реформаторският блок взе окончателно решение за подреждането на листата си с кандидати за общински съветници. В нея представителят на к-с „Меден рудник” –  Тошко Иванов,  е на второ място. Иванов е областен секретар на СДС и е емблематично лице както за сините, така и за комплекса,  в който живее вече 32 години. 56-годишният Тошко Иванов, който по професия е мениджър в туризма,  е в челните редици на СДС от самото начало.

Водач на листата на Реформаторския блок е друго познато лице – общинският председател и областен координатор на ДСБ д-р Георги Митев. Роденият през  1967 година Георги Митев е доктор по ветеринарна медицина. От миналата година той оглавява Областната дирекция по безопасност на храните в Бургас. За десетте месеца на своето управление, д-р Митев успя едновременно да наложи желязна дисциплина, но и да спре тенденциозните проверки, от които ресторантьори и хотелиери се оплакваха в последните години.

На трето място в листата е общинският председател на Движение „България на гражданите“ Живко Табаков,  на четвърто е общинският лидер на НПСД Мехмед Катърджьолу, а на пето областният  координатор на БЗНС Дойчо Дойчев.

На местните избори през октомври, Реформаторският блок подкрепя досегашния градоначалник Димитър Николов и се явява със силна  листа. Пълният списък с имена ще бъде обявен от реформаторите при регистрацията на листата в Общинската избирателна комисия в началото на идната седмица.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега