Бургас, Култура, Общество

Първото Балканско първенство по бийтбокс ще се проведе в Бургас на 31 август

0

Град Бургас ще бъде домакин на първото Балканско първенство по бийтбокс. То ще се проведе на 31 август от 18:30 часа на открита сцена в непосредствена близост до КЦ “Морско казино”. Някои от най-добрите бийтбокс артисти от България и съседните й държави ще се изправят един срещу друг в директни битки за първата по рода си титла, осигуряваща квота за Световното бийтбокс първенство.

Състезанието ще протече в два етапа. Първият ще се проведе изцяло онлайн във facebook страницата на събитието. Всеки, който желае да участва, трябва да представи видеоклип на свое бийтбокс изпълнение с продължителност от 60 до 90 секунди. Видеото трябва да бъде качено в Youtube и публикувано на стената на събитието Balkan Beatbox Championship във facebook:

 https://www.facebook.com/events/341964679674871/?notif_t=plan_user_joined¬if_id=1532365058290473

Най-добрите 12 ще бъдат класирани за следващия етап – директните битки на сцената в Бургас. Крайният срок за подаване на видео заявките е 15 август 2018 г. Ще се приемат само такива от артисти, живеещи в държави на Балканите.

Събитието се организира от Българска бийтбокс асоциация, Община Бургас и Младежки културен център, с подкрепата на Световната бийтбокс федерация – Beatbox Battle, инициативата “Бургас харесва младите”, музикална къща “Фактор”, Beatbox Battle TV, Beatbox Greece, Red Bull България и радио “Power FM”.

*** ПРАВИЛА/РЕГЛАМЕНТ ***

Битките ще се проведат в популярната система: А – Б, А – Б.

Всяка битка ще има общо 4 рунда (по два за всеки участник).

Продължителността на всеки рунд ще бъде 90 секунди.

В състезанието няма да има т. нар. екстра рундове, което означава, че победителят ще бъде избиран веднага след приключването на битката.

*** НАГРАДИ ***

1-во място:

– microphone AKG D5, осигурен от нашите официални партньори: музикална къща “Фактор”;

– грамота;

– правото да участва на следващото Световното бийтбокс първенство.

2-ро място:

– AKG headphones, осигурени от нашите официални партньори: музикална къща “Фактор”;

– грамота.

3-то място:

– грамота.

Организаторите ще осигурят настаняването на всички участници в състезанието. Очаквайте скоро повече информация за журито и програмата на събитието, в която ще има допълнителни приятни изненади.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега