Vox Populi

Прокопиев ще държи контрола над “Да, България”, чрез Зелените

0

СДС ограничи влиянието на Прокопиев в партията и той се преориентира към ДСБ. Там, тотално подцени Радан Кънев, но бързо разбра, че може да получи максимум “съвещателен глас” и то не по всички въпроси. И реши да си направи Да!България. Там пък се завъртяха личности, които също не му обичат номерата, та се наложи да ги “врътне”, за да държи контрола над партията, чрез Зелените и неговия си човек там, този с подписа.

Хубаво ще е вече да я спрете малко борбата с “мафията”, след като се разбра категорично кой ви е погодил номера. Не за друго, ама като се обявявате за жертва на мафията, а мафията в случая се оказа Прокопиев… Първо, че става малко вътрешно заводска драмата, второ, че Прокопиев си има достатъчно драми с прокуратурата и ако тя вземе, че се върже на вашите приказки за мафията, да не му стане тясно на човека…
И стига сте се вайкали, а си кажете честно на хората “Прокопиев ни взе касата, че ако имаме субсидия в бъдеще да е сигурен. Съжаляваме, че го нарекохме мафия, извиняваме се, а той ще ни остави да ползваме медиите му”

Хората ще ви разберат и продължавайте напред… 😉 😉

П.С. Защото другата опция не ви е много хубава… Кампания “Всеки глас за Да!Бг е левче субсидия в касичката на Прокопиев” ще ви потопи окончателно. Първо защото е истина, второ защото е лесно за обяснение. От друга страна, като гледам как ви се подписаха на “бели листи” хората, може и пари да ви харижат, знам ли и аз вече…?!

 

за автора: Борис Марков е бивш временен лидер на СДС


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега