Бургас, Култура

Премиера на филма за Алекс Орбито в Бургас

0

Документалният филм на Списание 8 “Човек на вярата”, посветен на филипинския лечител Алекс Орбито, ще бъде представен на 5 септември 2017 г. (вторник) от 19 ч. в Дом на нефтохимика – Бургас.

Алекс Орбито е смятан за най-големия лечител на ХХI век – лекувал е с огромен успех над 1 милион души по целия свят. Документалният филм “Човек на вярата” разказва историите на хора, посетили лечителя, които са се излекували напълно от безнадеждни според конвенционалната медицина болести. Представя позицията на лекари, учени и изследователи, които с години са наблюдавали и изследвали феномена и се опитват да го обяснят.

Къде се крие ключът към здравето? Кога и защо се разболяваме? Може ли човек да се излекува сам? Как квантовата физика обяснява този феномен? Това са част от въпросите, чиито отговори търси и дава филмът.

“Човек на вярата” е филм и за силата на човешкия дух, и за Любовта. За голямата любов на малкия човек от далечните Филипини и за малката любов във всеки от нас, която чака да бъде пробудена. Филмът ще шокира, провокира, но и ще разшири съзнанието на хората, които го гледат. Със сигурност след прожекцията никой няма да си тръгне равнодушен.

Билети в продажба от 14.08./ понеделник/ на лятна каса “Часовника”.

Телефона за контакт: 0894/ 898 098 и 0899/ 901 106.

Още за Алекс Орбито:   

 

Работата по филма продължи близо 4 години, продукцията стана възможна благодарение на подкрепата на над 400 дарители. Списание 8 успя да сбъдне първия български документален филм, създаден с помощта на краудфъндинг кампания и споделено финансиране. Благодарение на CineCrowd бяха събрани над 17 000 евро и две години след края на кампанията резултатът е налице.  

Режисьор на филма е Ганета Сагова, главен редактор и създател на Списание 8. Филмът е заснет от оператора Добрин Кашавелов, а монтажът е осъществен от Адриана Герасимова.

 

Най-актуалният трейлър на филма: https://www.youtube.com/watch?v=wO4zY5u5ijQ

Отпаднали сцени: https://www.youtube.com/watch?v=1wu6dP6Hnts

Снимки можете да изтеглите оттук: https://we.tl/gUf99uVpU7

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега