Бургас, Общество, Топ новини

Посрещнаха по стар български обичай полски туристи в Слънчев бряг

0

Четиризвездният хотел „Аква Невис“ в Слънчев бряг, който е едно от най-любимите места за семейни почивки заради наличието на огромен и невероятен аквапарк, отвори днес врати за новия летен сезон.

Първите гости на хотела са полски туристи, които идват с TUI Полша, а те бяха посрещнати по специален начин – по стар български обичай с пита и шарена сол, научи Bgtourism.bg от управителя на хотела Антония Мади. Още в първия ден хотелът посрещна и първите си индивидуални туристи от България и Румъния.

„Днес посрещаме първите гости за сезон 2021 в хотел Аква Невис и Екшън Аквапарк Слънчев бряг. Очакванията ни са за по-добър сезон от изминалия. Всички колеги се надяваме в най-скоро време да започнат полетните програми на големите туроператори и отпадане на рестрикциите за пътуване на ключови пазари за България и в частност к.к. Слънчев бряг. Днес отваряме врати за организирани гости, които пристигат с чартър от Полша, както и индивидуални гости от България и Румъния.

След дълго време в период на изолация, всеки човек изпита нужда от смяна на „пейзажа“ и от положителни емоции.

Ние отлично осъзнаваме това, както и че при избор на място за настаняване, гостите вече не се интересуват само от локация, цена и услуги, а и се питат: „Дали е сигурно да отседна в този хотел?“. „Дали хотелът е взел и взима мерки за хигиената?“ За тази цел в хотел Аква Невис и Екшън Аквапарк сме взели всички необходими мерки за осигуряване на безопасна почивка и забавления на нашите гости в ситуация на COVID-19″, заяви за Bgtourism.bg Антония Мади.

„Очакваме туристите да изберат хотел Аква Невис и да се възползвате от неограничен достъп до Екшън Аквапарк, който получи награда за Най-добър аквапарк в България за 2020 г., връчена от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.“, добави управителят на хотела.

 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега