Бургас, Политика, Топ новини

Посланието на бургаските реформатори: Виж Бургас, промени България! (ВИДЕО и СНИМКИ)

0

Десетки граждани  се събраха около предизборната шатра на Реформаторски блок – Бургас, за да се срещнат лично с кандидатите за депутати от листата на коалицията.

Шатрата, която носи късметлийското число 7, се намира до градинката на х-л „България”. На нея всеки ден до изборите  бургазлии ще могат да задават въпроси си към  кандидатите за народни представители от  Реформаторския блок.

„Виж Бургас, промени България” e личното послание на водача на листата Костадин Марков. Вместо да дава  трудноизпълними обещания и да политиканства, той  нагледно  посочва какво може и създава с работата си. Костадин Марков е зам.-председател на СДС, а в последните 7 години е зам.-кмет по строителството в Община Бургас. Той е един от основните двигатели, допринесли за видимата промяна на града –  град, който  днес  е пример за цяла България.

„Целият регион ще има реална полза от това Реформаторският блок да има свои депутати от Бургас. Инж. Марков е доказал, че без излишен шум решава дори затлачени с годините проблеми и по същия начини и  в парламента  би се борил за всеки проект, който е добър за региона”, каза председателят на предизборния щаб на реформаторите в Бургас – Константин Райков, който е на пето място в листата.IMG_2463

Константин Райков представи основните акцентите в програмата на реформаторите. Сред тях са  реформа в държавната администрацията и съдебната система. Блокът настоява за свикването на Велико народно събрание, което да реформира всички негативи на настоящото политическо статукво.

На откриването на присъстваха и кандидат-депутатите Живко Табаков, д-р Георги Митев, Стоян Колев, Валентин Люцканов и Кирил Крушков.

Вторият в листата – експертът в сферата на туризма Живко Табаков заяви, че е необходима цялостна стратегия за единен бранд на България и създаването на привлекателен туристически продукт, както и за обособяването на министерство, което да отговаря за  този най-печеливш сектор на българската икономика.IMG_2468

Според д-р Георги Митев, който е на трето място в листата,  една от темите, която не търпи отлагане е синхронизацията на българското законодателство с това  на Европейския съюз.

IMG_2475

Кандидат-депутатът от Айтос   Стоян Колев пое ангажимент в бъдещото Народно събрание да внесе законопроект, с който да бъде намален срокът на годност на храните в България, както и да се регулира съдържанието на консерванти, за да се защити здравето на хората.

IMG_2481

Реформаторите призоваха бургазлии да подкрепят можещите с  №7 в интегралната бюлетина.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега