LifeStyle

Пореден бъг в „революционния“ iPhone X

0
Потребителите може и да отключват своя iPhone X само като му покажат лицето си, но какъв е ефектът от тази иновация, ако не могат да приемат обаждания? Този въпрос се породи на фона на новината, че в „революционното“ устройство на Apple е открит пореден бъг. 

 
Онлайн форумът за поддръжка на компанията е залят от оплаквания за проблеми при входящи повиквания. Според информацията потребителите чуват, че телефонът им звъни, но не виждат нито кой ги търси, нито пък на дисплея им се появяват бутоните за „вдигане“ или „затваряне“. 
 
Засега няма яснота в каква степен е разпространен проблемът сред потребителите, но Mashable пише, че софтуерната грешка е започнала да се появява още през декември. 
 
От Apple уверяват, че работят по отстраняването ѝ, а междувременно някои потребители споделят, че бъгът е изчезнал след преинсталирането на iOS чрез iTunes. 
 
Това не е първият проблем в представянето на iPhone X. Скоро след пускането му потребители алармираха за появата на зелена линия на екрана. Apple бе предупредила за възможни проблеми с дисплея с претекста, че за първи път използва OLED дисплей. По-късно компанията призна, че устройството реагира зле в студено време и обясни, че при температури под 0 градуса iPhone X може да загуби чувствителността на тъчскрийна си. 
 
Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега