Политика

Появи се антифеминистка партия във Великобритания

1

„Справедливост за мъжете и момчетата (и жените, които ги обичат)” e името на антифеминистка партията, която има намерение да участва в парламентарните избори във Великобритания през май тази година. Майк Бюкенън – основателят на партията се обявява за борба срещу феминизма и в случай на победа има намерение да реформира законодателството, за да „върне на мъжете отнетите им права”.

“Феминизмът проповядва ненавист и затова трябва да бъде обявен за позорно явление, подобно на различните секти или фашизма. Това е извратена идеология, която преобръща идеята за половото равенство и затова е опасна.  Често слушаме за женомразството, което всъщност е рядкост. А феминистките правят всичко възможно, за да отровят живота на силния пол”, заявява Бюкенън пред изданието BuzzFeed.

Бюкенън е работил като бизнес-консултант на Консервативната партия, но я напуснал, защото Дейвид Камерън подкрепял жените в партията.

В сайта на партията са отбелязани 20 области, в които мъжете и момчетата да подложени на дискриминация от страна на жените.  Антифеминистите освен това настояват за преразглеждане на правото на аборти, забрана за раждане на деца, заченати под въздействието на алкохол, искат осигуряването на анонимност на  заподозрените за сексуално насилие, както и ограничаване на правата на жените при развод и изравняване на възрастта за пенсиониране на мъжете и жените.

 

 


1 Коментар

  1. антифеминист август 27, 2016 at 19:35 -  Отговор

    Крайно време беше! Тази женска сволоч, си въобразява, че ще е над мъжете. Е, няма да стане. Радостно е все пак, че мюсюлманите не си поплюват. Колят жените без да им мигне окото. Докато в ислямския свят жена изскимти за равноправие, веднага предава богу дух. Умира веднага, и никоя жена не смее да поругава мъжката чест. Така и трябва, а това е най-хубавото от ислямската религия. Ако и при нас в така наречения “демократичен свят” мъжете следваха природата си, днес нямаше на има феминистки движения, и проблем с жените нямаше да има. Рано или късно някой ще вму види сметката на феминизмът. В Англия вече началото е поставено! И при нас ще дойде! Жените ще си платят пре-скъпо за извратената феми-идеология, и за наглото си поведение днес! Мъжете винаги са били и ще си останат над тях в природната йерархия!

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега