Бургас, Общество

Поморийски ученици казаха “Не на тормоза в училище”

0

По инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, училища от община Поморие за пореден път отбелязаха Световния ден за борба с тормоза в училище, наречен още Денят на розовата фланелка.

Учениците от ІІІ „А” клас в СОУ „Иван Вазов” – гр. Поморие  научиха  историята за новия ученик с розова тениска и приятелите му, които го защитили от насмешките. Те изработиха табло,  с което изразиха своята позиция „Не на тормоза! Не на насилието!”

В ОУ „Христо Ботев” – гр. Поморие бяха организирани инициативи през цялата последна седмица на месец февруари. Пред учениците от V и VІ клас беше изнесена презентация  „Насилие! Какво трябва да знаем за него”.  Темата бе представена от учениците от Х клас от ПГТ „Алеко Константинов” Никола Николов и Огнян Митков.

Децата от ОУ „Христо Ботев” – гр. Ахелой изразиха своята съпричастност към борбата с тормоза в училище чрез танци. На сцената на МОЛ „Галерия” Бургас, със своя флашмоб те казаха „Не на тормоза в училище”.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега