Бургас, Спорт

Пламен Киряков окончателно напусна Черноморец

0

Прокуристът на Черноморец Пламен Киряков е заявил повече да не го занимават с Черноморец. Това се е случило пред пет дни, разкри председателят на сдружението „Бъдеще за Черноморец Бургас“ Тома Томов на вчерашното заседание на общинската комисия. Той пожела именно сдружението да поеме управлението на клуба между 1 юни и 3 юли. За това време те ще осигурят някакви средства.

Комисията пък ще излезе  с предложение още на следващата сесия на ОбС-Бургас да бъдат гласувани извънредни субсидии за Черноморец, които Община Бургас да отпусне.

Към днешна дата, служителите на клуба не са получавали заплата вече половин година. Треньорите са малко по-привилегировани, като те на взели нито стотинка „само“ от 3-4 месеца. Най-добре са футболистите, които са назад само с едно месечно възнаграждение, стана ясно още по време на комисията.

Другият фрапиращ факт е, че в момента клубният автобус няма нафта. Друг проблем е, че гумите на возилото са в окаяно състояние. Пари за нови обаче няма.

Вчера пред комисията се изказа най-вероятният бъдещ шеф на Черноморец Еролин Кючуков. Той изнесе истинска лекция как трябва да играе Черноморец. Срещу неговата кандидатура обаче застана доайенът Васил Стоянов. Той се обяви категорично против избора на Ерол за изпълнителен директор.

източник: TribunaBurgas.bg


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега