Общество

Питат гражданите за какво да се разходват европарите до 2020 г. у нас

0

Над 300 възможности за гражданите да изразят своето желание за какво да бъдат разходвани европейските средства се откриват от днес, съобщи Дарик.

В следващите две седмици всеки ще може да изкаже своите мнение на откритите в 264-те общини приемни на мрежата от 28 информационни центъра.

Надслова на кампанията е „Да създадем заедно България 2020 г.” и има за цел да потърси мнението на гражданите какво според тях трябва да се промени с помощта на европейските средства.

Експертите от мрежата ще предоставят и информация относно новите програми и актуалните възможности за финансиране на проекти. Инициативата ще премине в две основни фази.

През първия етап ще бъде направено допитване до гражданите за техните нужди и желания. По време на втората фаза получените предложения ще бъдат обобщени и представени на потенциалните бенефициенти по програмите, които могат да ги реализират. Края на кампанията е на 9 май – Деня на Европа. Тогава ще бъдат представени и резултатите от проучването, както и проектните идеи, които ще бъдат предложени за изпълнение.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега