Бургас, Политика

Петър Кънев подпомогна болен полицай и плати вересиите на хората в село Радойново

0

В рамките на двудневното си посещение в Бургаска област, народният представител от Коалиция „БСП лява България“ Петър Кънев проведе редица срещи с граждани.

По покана на жители на община Средец, той посети църквата „Света Богородица“, построена наскоро. Народният представител се ангажира с финансово подпомагане на окончателното завършване на храма.

Научил за тежкото състояние на бившия полицай Стоян Стоянов, който е диабетик с прогресивно ослепяване, Петър Кънев пожела да го посети лично. Оказало се е, че Стоян Стоянов не може да бъде лекуван в България и е нужно да бъде опериран в Белгия. Вече са направени нужните консултации, но разходите по транспорта и извършването на интервенцията са непосилни за семейството на Стоянов, чиято съпруга също е тежко болна. За да може бившият полицай да възвърне зрението си, жители на Община Средец са организирали благотворителна кампания за набиране на средства. В кампанията се включи и Петър Кънев, който дари средства за лечението на Стоян Стоянов.

Петър Кънев посети и село Радойново, Община Средец, където разговаря с възрастни хора от пенсионерския клуб и обсъди с тях наболели проблеми. Като жест на съпричастност и в знак на добра воля да помага на селото, народният представител погаси задължения на жители на Радойново в местния магазин. Той обеща да помогне за благоустрояването на пенсионерския клуб, както и за разрешаването на други важни за хората проблеми.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега