Бургас, Общество

Пет дни забавления, танци и спорт в МКЦ, по случай Европейската седмица на младежта

0

От 3 до 7 май Младежки културен център – Бургас ще се превърне в една своеобразна културна и информационна платформа за младежи, подкрепяйки осмото издание на Европейската седмица на младежта. В продължение на пет дни културните организации и школи от МКЦ ще се представят по едни нетрадиционен начин, провокиращ и позволяващ участието на публиката. Програмата предвижда провеждане на караоке парти, фолклорни, танцови и уъркшопове за рисуване, тренировки по най-нашумелия аеробен спорт – Канго Джъмпс.

В младежката седмица ще се проведе и информационна кампания за инициативата на Община Бургас “Бургас like младите”, която цели да насърчи сътрудничеството между младите хора в града и активността им при вземането на решения и реализацията на съвместни проекти. БМЧК – Бургас също се присъединя към отбелязването на Европейската седмица на младежта, като за целта предоставя пред широката публика информация за дейността на младежката им организация и младежкия им авариен екип. В програмата се включват още АСУ “Делфи” и фондация “Астика”, заедно с доброволци по програма “Еразъм+”.

Ето и програмата по дни:

3 май – 18:00 часа – зала 3 на МКЦ – Танцова забава с интеранктивна игра.

 

4 май – 17:30 часа – зала 1 на МКЦ – Тренировка по Канго Джъмпс.

 

5 май – 19:00 часа – зала 1 на МКЦ – Караоке парти.

5 май – от 10:00 до 18:00 часа – фоайе на МКЦ – Фото акция “Бургас like младите”.

5 май – 20:00 часа – изложбена зала на МКЦ – прожекция на филма “Форест Гъмп” (реализира се от АСУ “Делфи” и фондация “Астика” с подкрепата на доброволци по програма ” Еразъм+”, със съдействието на МКЦ).

 

6 май – от 10:00 до 18:00 часа – фоайе на МКЦ – Фото акция “Бургас like младите”.

6 май – 10:00 до 12:00 часа – уъркшоп по рисуване с испански художник –  доброволeц по програма “Еразъм+” – АСУ “Делфи” и фондация “Астика”  (подходящо за деца от 7 до 12 г., препоръчително е да владеят английски език).

 

7 май – от 10:00 до 18:00 часа – фоайе на МКЦ – “Фото акция Бургас like младите”.

7 май – 10:00 до 12:00 часа – уъркшоп по рисуване с испански художник –  доброволeц по програма “Еразъм+” – АСУ “Делфи” и фондация “Астика” (подходящо за деца от 12 до 16 г., препоръчително е да владеят английски език).

 

 

* Младежки културен център – Бургас си запазва правото за промени и допълнения по програмата.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега