Политика

Партията на Мария Капон няма да участва в изборите

0

Единна народна партия взе решение да не участва в предстоящите парламентарни избори на 26 март 2017 г.

Решението на Изпълнителния съвет е мотивирано от двуличието и разцеплението в дясното политическо пространство, което поставя симпатизантите в невъзможната ситуация да избират между свои. Това се казва в декларация на Единна народна партия.

Публично декларираните цели и политики задкулисно се бламират от реални действия на кланово разделение по интереси. Това поставя в риск цялостното присъствие в парламента на представители на десния политически сектор.

„Единна народна партия отказва да бъде част от това разделение и братоубийствена конкуренция. Разцеплението е в манталитета на други партии носещи навици от началото на прехода. Гражданите рано или късно ще си дадат сметка за това задкулисно поведение и ще дадат оценката си за него“, заяви зам.-председателят на Единна народна партия Емил Мечикян.

В рамките и на предизборната надпревара представителите на Единна народна партия ще изразяват свободно политическите си виждания и ще подкрепят всяка политика, която е откровено насочена срещу корупцията в страната и властта на олигархията над институциите в България.

„За нас борбата продължава, но нямаме желание да се окажем по-малко и по-слаби пред лицето на тези, които изкупиха демокрацията и свободния пазар за лична употреба“, подчерта председателят на Единна народна партия Валентина Василева.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега