Политика, Топ новини

Партията на българските жени подкрепи Бареков

0

Партията на българските жени (ПБЖ) влезе в коалиция „България без цензура“. Тя е петата формация в съюза, която застава до Николай Бареков за предстоящите парламентарни избори през октомври.

“Партията на българските жени от самото си създаване през 1997-а година е афиширала, че тя е в дясното пространство и център. 2001-ва година ние застанахме зад Симеон Сакскобургготски като нов проект, който идва да замени статуквото. Аз считам, и моите колеги, че тази промяна е в лицето на господин Бареков и ББЦ.”, заяви лидерката на ПБЖ Весела Драганова за БНР.

Драганова коментира, че не е самоцел непременно ПБЖ да има представител в парламента, стремежът е по-скоро да покаже идеите си, които иска да прокарва.

“Места в листите за Партията на българските жени ще има, но дали се виждам в парламента или не, не желая да избързвам. Това ще решат българските граждани. Всички тези, които решат да гласуват и ми позволете да апелирам, наистина да го направят, за да се отчете електоралната тежест на всеки гражданин и да могат A5515-W656H385да влязат повече формации в българския парламент. Нещата ще бъдат различни, ако 4-5 формации влязат, а не само 3.”, категорична е Драганова.

Председателката на женската организация на ББЦ „Евромайки“ Калина Крумова определи влизането на ПБЖ в коалицията като изключително добър сигнал. Тя смята, че тази симбиоза би могла да даде отлични резултати не само на предстоящите парламентарни избори, а и на съвместната им работа след това.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега