Бургас, Култура

Парад на щастието в центъра на Бургас (СНИМКИ и ВИДЕО)

0

Представители на източните култури се събраха в центъра на Бургас, за да “споделят своето щастие и знание”. Последователите на Шри Шримад А.Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада вярват, че много хора не разбират истинският смисъл на йога.

Освен танците, музиката и традиционно облекло по време на шествието малки деца раздаваха плодове и цветя на случайните минувачи. Много бургазлии се спираха, за да се снимат с участниците в шествието или просто, за да погледат.

IMG_2056Един от участниците – Едвин от Латвия, сподели пред VoxBurgas, че той е част от група, която обикаля цяла Източна Европа. Обиколката тръгва от Естония, преминава през Латвия, Литва и Полша, след това следват Австрия, Словения, Хърватска, Босна и Херциговина, Сърбия и сега са в България. След нашата страна ще продължат за Гърция, а от там ще се върнат отново в Естония.

“Ние искаме да представим тази култура. Тя ни дава всичко от което имаме нужда. Дава ни щастие и знание за нашата духовна същност, защото основното нещо в нашия живот е нашият дух.”, сподели младият латвиец.

Учението Бхагвад-гита учи, че съвършенството на йога е човек да осъзнае духовната си същност.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега