Бургас, Политика, Топ новини

Панайот Рейзи обяви, че ще се кандидатира за трети мандат в Созопол

0

Кметът на община Созопол Панайот Рейзи официално съобщи новината в първия работен ден пред служителите от администрацията и екипа си.

По традиция и тази година градоначалникът поздрави служителите в общината с новата 2015 година и отправи пожелания към присъстващите.

„Изпратихме една добра година, в която доста се потрудихме и въпреки трудностите от различен характер, успяхме да реализираме поставените задачи”, сподели в обръщението си към служителите си кметът Рейзи.

Според него екипът е доказал през годините, че независимо от трудностите и проблемите, с които се е сблъсквал в ежедневието, е успявал, защото работи здраво и защото работи в екип.

“Искам да благодаря на всички вас за постигнатите успехи и преодолeни трудности. Надявам се, че и през новата 2015 година ще успеем да реализираме приоритетите, които сме си поставили, а затова ще разчитам напълно на вас и вашия професионализъм. 2015 година е много важна година, защото ще финализираме няколко стратегически за Созопол и общината проекти, важна е защото е изборна година”, подчерта кметът и съобщи на всички присъстващи, че ще се кандидатира отново за този пост.

“Ако някой се е съмнявал, сега вече знаете, че ще се кандидатирам за трети мандат. Чака ни много работа, но съм убеден, че заедно ще реализираме още една успешна година”, категоричен бе Рейзи.

Кметът пожела на служителите си много здраве и лично щастие през новата година.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега