Крими, Област Бургас, Топ новини

Пълна мистерия около самоубийството на бизнесмен от руенско село

2

Втори ден темата за самоубийството на бизнесмена и кандидат за депутат Шабан Шабан е най-коментираната в руенското село Каравельово. Мъжът сложи край на живота си след като се e обесил край неговите овцеферми в края на селото. Там той бил отркрит от майка му, заяви пред VoxBurgas.com кметът на Каравельово Лятиф Хълми.

Все още не са ясни мотивите за това крайно решение на Шабан. Той не е показвал пред никого каквито и да е било признаци, че ще прибегне до самоубийство. Не е споделял и пред своите близки и приятели за лични проблеми, затова всички, които го познават, са изключително шокирани от действието му и не намират логични причини за трагедията, разтърсила руенското село.

От години Шабан живеел със семейството си в Бургас, като през уикендите се прибирал в родното Каравельово, за да си отпочива. Винаги помагал на местните с каквото може. Неговите съселяни и кметът Лятиф Хълми го определят като много добър човек, когото всички в община Руен уважавали. Бизнесът му е бил свързан със строителството, а в неговата фирма са работили и много мъже от Руенско, на които Шабан Шабан осигурявал прехрана.


2 коментара

  1. заеби юли 6, 2021 at 0:13 -  Отговор

    селото е Айтоско, а не Руенско!

    • Сс юли 7, 2021 at 1:40 -  Отговор

      Свлото е Руенско

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега