Бургас, Общество

Отново избираме най-достойния бургазлия. Вижте кои са номинирани

0

Отново ще избираме “Бург на годината”. Кампанията на “Радио 1”, радио „MIXX” и радио „Фолк” има за цел да връчи награда за принос в развитието и популяризирането на Бургас.

Сред носителите на наградата са Георги Калоянчев, Тони Димитрова, братя Диневи, Ирина Иванова, проф. Петко Чобанов, Димитър Николов, д-р Николай Недев, Семир Абумелих, Денислав Суслеков, Рафи, Мари Славова, Петър Алексиев.

Победителят ще получи статуетката “Бург на годината” на 6 декември, в рамките на тържествата за празника на Бургас.

Вижте кои са номинираните за приза тази година:

Ваня Христова, координатор на Фондация “Искам бебе” за Бургас – заради дейността й в полза на бургаските семейства и надеждата, която продължава да дава на всички двойки с репродуктивни проблеми в града. Заради “най-важната мисия – да носиш живот”!

Николай Градев, Николай Кирилов и Марин Гърков – истински мъже, хора, които показаха, че себеотрицанието съществува, заради смелостта им готовността за саможертва по време на спасителната акция на 6 септември, когато бедствие връхлетя  Бургаско.

Петър Алексиев, основател на Детски футболен клуб “Звездичка” – за това, че  вдъхновява децата да спортуват, да мечтаят и да успяват! Заради многобройните турнири, състезания, медали и усмивки, които са празник не само за спорта, но и за духа.

Георги Димитров, ръководител на танцова формация „Петлите” – за това, че от много години се раздава и вдъхва надежда на децата, лишени от родителска грижа. Защото прави чудесни спектакли за Бургас и помага чрез силата на изкуството на ощетените от съдбата да се чувстват пълноценни, да имат самочувствие, да отстояват себе си!

Михаил Попов и Илияна Баръмова – М. Попов e съосновател и основен двигател на Фондация „Безопасни улици от Валя“, организатор на редица инициативи във връзка с безопасността по улиците. За И. Баръмова колегите й казват, че може да замести всеки един лекар в България. Тя изпълни една своя мисия – в Бургас да има център за лечение на трудно зарастващи и хронични рани.

Павлин Ковачев – основател на СФК ”Свети Никола”. Той е в основата на многобройните успехи на клуб ”Свети Никола” – шампионски титли,награди и грамоти от национални първенства и балкански турнири. Мъжкият футболен отбор на клуба е един от водещите тимове в ”А” Областна група-Бургас. По инициатива на г-н Ковачев се организират благотворителни турнири с различни каузи.

Може да гласувате за “Бург на годината” ТУК – (Гласуването е ограничено по IP адрес т.е. от един IP адрес ще се зачита САМО един глас. Анкетата е отворена за гласуване до 14 часа на 05.12.2014)


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега