Бургас, Общество, Топ новини

Откриха учебната година в Бургас (ВИДЕО и СНИМКИ)

0

Наш екип проследи откриването на новата учебна година в ОУ “Братя Миладинови”. Празникът за учениците и учителите е двоен, защото тази година училището празнува своята 90-та годишнина.

Директорът на ОУ “Братя Миладинови” Бочко Бочев пожела на учениците си да търсят успеха и да се радват на дните прекарани в това училище. Той похвали своите възпитаниците за високите резултати, постигнати по време на външното оценяване за ученици след 4-ти и след 7-ми клас.

Богата програма зарадва ученици, учители, родители и гости, дошли да посрещнат заедно началото на учебната година. Възпитаниците не училището изпълниха песни и стихотворения. Мажоретният състав на училището откри тържеството, а ансамбълът по народни танц го закри.

ОУ “Братя Миладинови” посреща 209 първокласници, а общият брой на учениците, които през тази година ще се обучават в училището е 1290.

Водачът на листата на Реформаторския блок Костадин Марков отправи поздравление към присъстващите.

“Особено ми е приятно да присъствам на откриването на учебната година на едно от едно от най-големите училища, не само в Бургас, но и в цяла Югоизточна България.”, сподели Марков.

Екипът на VoxBurgas пожелава успешна и весела учебна година на всички ученици!

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега