Бургас, Общество, Топ новини

Откриха новата база на Ryanair в Бургас

0

Вчера официално бе открита новата база на Ryanair в Бургас. Тя ще прибави 11 нови маршрута и се очаква да обслужва 250 000 клиенти годишно. Това е втората база на Ryanair в България и №87 в Европа.

Новите дестинации са Братислава (2 пъти седмично), Дюселдорф Везе (2 пъти седмично), Франкфурт-Хан (2 пъти седмично), Краков (2 пъти седмично), Мюнхен Меминген (2 пъти седмично), Милано Бергамо (2 пъти седмично), Рига (2 пъти седмично), Жешов (веднъж седмично), Тел Авив (2 пъти седмично), Варшава Модлин (2 пъти седмично) и Каунас (веднъж седмично) .

“Тези маршрути ще допринесат директно за развитието на регионалния туризъм  и ще ни дадат нови възможности да се свържем с Европа. Очевидно е, че новата база е истински актив за икономическото развитие на региона “, коментира Улрих Хеппе, изпълнителен директор на “Fraport Twin Star Airport Management” АД, компанията, която управлява Черноморски летища.

“Радвам се, че след почти 3-годишни разговори, първите полети на Rayanair за Бургас са вече факт! Днес посрещнахме първите пътници от Братислава и Меминген. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи”, каза кметът Димитър Николов. 

За да отпразнува новата база, Ryanair пуска билети на цени, започващи от 9.99 евро. Тази оферта е за пътувания от Бургас през април и за резервации, направени до полунощ в петък, 30 март, на www.ryanair.com.

Ryanair е авиокомпания №1в Европа с повече от 2000 ежедневни полета, които свързват 211 дестинации в 34 държави чрез флотилия от 430 самолета Boeing 737. Това лято Ryanair стартира най-големия си български график с 16 нови маршрута от и до София, Бургас, Пловдив и Варна.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега