Uncategorized

Още един от семейство Буш ще се пробва за президент на САЩ

0

По информация на “Уошингтън Поуст” Джон Елис Буш, по-известен като Джеб, е напуснал всички свои корпоративни постове, и е излязъл от няколкото нестопански организации, на които е член.

Джеб Буш е брат на бившия американски президент Джордж Буш-младши. Като потенциален кандидат на републиканците за президентските избори, е напуснал дори борда на директорите на собствената си образователна фондация.

След този негов ход съмненията, че Буш-брат ще се включи в борбата за Белия дом се засилиха.

Самият той заяви през декември, че активно разучава възможността да се включи в кампанията през 2016 г., и че ще създаде политически комитет през януари, който да му позволи да комуникира с поддръжниците си и потенциалните дарители, за да може да се прецени дали ще има достатъчно подкрепа за вота.

Джеб Буш е единственият републиканец, изкарал два мандата като губернатор на Флорида. Подобренията в околната среда и реформите в образованието, които задвижва между 1999 и 2007 г. са нещата, които го правят един от най-одобряваните политици в щата. Интересен факт е, че още като ученик на 17 г. преподава английски на чужденци.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега