Бургас, Политика

Общинските съветници от ГЕРБ отново обуха ботушите

0

Общинските съветници от ГЕРБ-Бургас за пореден път помогнаха на пострадали семейства след последните наводнения в областта, в чийто домове бяха нанесени сериозни материални щети. Двете сформирани групи посетиха едни от кризисните места – в.з „Черниците“ и манастира „Св. Богородица“ в местността „Аязмото“.

Водачът на групата съветници Димитър Людиев заедно с колегите си Калчо Белов, Живко Димитров, Галя Василева, Николай Иванов, Руслан Карагьозов, Димитър Георгиев помогнаха на жителите на вилна зона „Черниците“ да разчистят къщите и дворовете си.  Признателност получи общинският съветник Калчо Белов, който от първия ден на поройните дъждове е бил на място и е помогнал на много граждани да бъдат евакуирани своевременно.

Представителите на ПП ГЕРБ посетиха дома на Райка Тодорова, което живее в края на вилната зона и е била една от последните евакуирани хора миналата събота. Жената живее сама и трудно успява да се справи със ситуацията, пред която е изправена. Съветниците помогнаха за пренасяне на тежки мебели, техника и друга покъщина.

Общинските съветници Жечо Станков, Георги Кузманов и Юлиян Станков посетиха манастира „Св.Богородица“ в местността „Аязмото“ край комплекс „Меден рудник“. Те помогнаха за разчистването на натрупаната кал и пясък в двора на манастира.  Храмът, който сериозно пострада при наводненията през септември, и този път не бе подминат от водната стихия. Преди два месеца народни представители от ГЕРБ-Бургас помогнаха с лични средства за закупуването на битова техника. От ГЕРБ тогава съдействаха и за ремонтиране на видео наблюдението на манастира, което бе увредено от наводнението, бяха закупени монитори и записващо устройство.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега