Бургас, Общество, Топ новини

Община Бургас получи приза “Smart Administration” на Webit AWARDS

0

По време на най-голямото събитие за дигитална икономика и технологии – Webit festival Europe, на Община Бургас бе присъдена награда в категория “Smart Administration”. Тя е за въведените технологични решения, които улесняват административните процедури, предоставят информация в реално време и подобряват комуникацията между граждани и местна власт.    

????????????????????????????????????

“Тази награда е за всички млади бургазлии. С въведените мобилни приложения заедно решаваме проблемите на града”, каза кметът Николов при получаването на приза.  

Най-добрите дигитални проекти, иноватори и интегратори на технологични решения в България, Централна и Източна Европа бяха отличени по време на фестивала. Наградите на Webit показват пред широка публика и насърчават качествените бизнес модели, социални проекти и политически инициативи в новите дигитални и технологични пазари.

0d942244fc230203f49c10d0f0ad9189

Журито на Webit AWARDS се състои от десетки световни лидери в областите на отделните награди, както и локални представители на асоциации от индустриите, учени и представители на публичния сектор.

Тази година фестивалът събра в София Тех Парк 5000 посетители от над 90 държави, а повече от 300 лектори споделиха безценен опит от водещите световни компании, помагайки за адаптацията ни към тенденциите, които през следващите няколко години ще променят живота в Европа и света коренно.

По време на това мащабно събитие кметът Димитър Николов използва възможността за пореден път да рекламира Бургас като гостоприемна дестинация за фирми от IT и аутсорсинг индустрията.

????????????????????????????????????


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега