Област Бургас, Политика, Топ новини

Областният управител Мария Нейкова: Созопол е прекрасен със своите история, традиции и колорит

0
Областният управител Мария Нейкова посрещна президента Радев за посещението му в област Бургас.
 Двамата присъстваха  на събитията, съпътстващи празника на Созопол. Традиционно, един от най-красивите български градове, отбеляза Деня на Света Марина с богата програма. Стотици граждани и гости на древния крайморски град станаха част от честванията.

„Созопол е град, чието име е популярно не само в България и в Европа, но и по света. Созопол е това кътче от България, където човек се чувства опиянен и покорен завинаги от красотата, мистичността и уникалната емоция, която изпитва всеки посетил го дори веднъж. Созопол е прекрасен със своята история, традиции и колорит, създадени и съхранени от всички вас. Град-атмосфера и уют, допълван от гостоприемството на своите жителите. „ – каза Мария Нейкова по време на събитията.
Преди да посетят Созопол, областният управител, президентът Радев и съпругата му Десислава Радева се срещнаха с гражданите на Бургас в неформална обстановка. Двамата посетиха Морската градина и поговориха с бургазлии.
 „Извън официалностите хората са по-спокойни да споделят. За мен е важно да бъда близо до всеки, който има мнение и иска да бъде чуто“ – каза Нейкова.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега