Бургас, Общество

Новото издание на „Флора Бургас“ идва „С поглед в бъдещето“

0

“С поглед в бъдещето” е мотото на предстоящото ново издание на цветното изложение “Флора Бургас”. То ще се проведе в дните от 28 април до 7 май, а подготовката му вече стартира.

Производители и вносители на цветя, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата, могат да подават своите заявки за участие.

Подробна информация, регламент, покана и форма на заявката може да видите тук:

https://www.burgas.bg/bg/info/index/1267

Върху темата С поглед в бъдещето” ще работят флористи, производители и вносители на цветя, ландшафтни архитекти. Община Бургас вярва, че за поредна година те ще демонстрират своята креативност, за да превърнат експо центъра в Морската градина и територията около него в един от най-красивите и уханни кътове на Стария континент.

Подробности за всеки един от участниците, предлаганите цветя, подготовката на арт инсталациите, тематичните демонстрации и презентации, част от “Флора Бургас’2018”, може да следите в специално създаденото събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/287515925067177/, както и в страницата на експо център “Флора”: https://www.facebook.com/floraburgas/.

Разгледайте снимките от предишното издание на цветното изложение и януари няма да ви се стори чак толкова мрачен.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега