Бургас, Политика, Топ новини

Новогодишно пожелание от губернатора Вълчо Чолаков

0

Областният управител на Вълчо Чолаков отправи своите празнични пожелания към всички бургазлии. Той изрази своята благодарност на всички, които са ни накарали да се чувстваме горди през 2014 г. – лекари, учители, културни дейци, състезатели, ученици, преподаватели, треньори, хора на изкуството и всички, които са помогнали на изпадналия в беда, на нуждаещия се от помощ.

Уважаеми жители на  област Бургас,

В навечерието сме на едни от най-светлите християнски празници. Броени часове остават до края на 2014 г. В духа на добрата традиция отправям своето новогодишно пожелание за здраве и много успехи през Новата 2015 г. до всеки един жител на Бургаска област.

Освен на веселие, празниците са и време на равносметка. Някои от Вас ще изпратят 2014 г. с хубави спомени, постигнати цели и сбъднати планове. Други ще си спомнят с горчивина и тъга за преживени нещастия, за наводнените домове, за близките си, които изгубиха живота си в мътните води на реките в следствие на падналите обилни дъждове. Но това е и знак колко безсилни сме пред природата и нейния гняв от нарушеното й екоравновесие. Много наши съграждани ще посрещнат новата година далече от домовете и семействата си, защото са принудени от обстоятелствата да се трудят в чужди държави с надеждата за по-добър живот. На тях пожелавам да намерят сила и вяра в себе си и да се завърнат в родината!

Благодаря на представителите на бизнеса, че въпреки противоречивата икономическа обстановка, те не се отказаха да развиват дейността си, да осигуряват работни места и да участват в социално значими събития и благотворителни каузи! Благодаря на кметовете от 13-те общини на Бургаска област, които вече с натрупан опит успешно подготвят проекти и планово усвояват европейски средства по различни програми, за да могат жителите и на по-големите, и на по-малките населени места да живеят по-добре и самите общини да придобиват европейски облик. Областна администрация Бургас ще съдейства и подкрепя всеки проект и начинание, които са в интерес на обществеността на кметовете по места без значение на техния политически цвят.

Уважаеми жители на Бургаска област, благодаря на всички, които с идеите и с действията си допринесохте през 2014 г. всички ние да се гордеем с Вас – лекари, учители, културни дейци, състезатели, ученици, преподаватели, треньори, хора на изкуството и всички Вие, които сте помогнали на изпадналия в беда, на нуждаещия се от помощ!

Нека всички посрещнем Новата 2015 г. с надежда за по-добър живот, с вяра в доброто и с мисълта, че най-лошото вече е зад гърба ни. Нека всяко добро Ваше дело се увенчае с успех! Нека да е здрава, благодатна, добра и щастлива Новата 2015 г. за Вас, Вашите близки, приятели и любими хора!

Весели празници и щастлива Нова година!

Вълчо Чолаков

Областен управител на Бургас


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега