Бизнес

NOVA и bTV отново се хванаха за гушите

0

Нова Броудкастинг Груп настоява за “по-голяма прецизност и спазване на утвърдените правила и норми при използване на пийпълметрична информация”, става ясно от позицията, публикувана на сайта на медията.

„Епичната битка за влизане в групите на Шампионската лига между Лудогорец и Стяуа превърна bTV Action в най-гледания кабелен канал в България за всички времена сред аудиторията на възраст 18-49 г. Средният дневен дял на канала е 11.9%, което е най-високият резултат, отчитан в български тематичен канал. Данните са на ГАРБ”. Това става ясно от официална позиция на Нова Броудкастинг Груп във връзка с разпространената на 28 август информация към медиите от страна на bTV Медиа Груп.

От Нова тв уточняват, че през юни 2008 година Diema е отчела “в множество дни резултат, който е по-висок от споменатите 11.9%”. Конкурентната на бТВ телевизия дава пример със средния дневен дял на Diema за 20 юни – 13.1% сред аудиторията на възраст 18-49 години. “Ако изобщо можем да говорим за „най-гледания кабелен канал в България за всички времена”, то към настоящия момент няма как да твърдим, че това е bTV Action”, пишат още от ръководството на Нова.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега