Политика

“Нова алтернатива” на Николай Цонев ще подкрепи за президент ген. Радев

0

Партията на бившия министър на отбраната Николай Цонев ще подкрепи кандидатурата на ген. Румен Радев за президент. В обръщение към симпатизантите на “Нова алтернатива” Цонев коментира, че страната има потребност от държавен глава който да бъде “успешен посланик и защитник на националните ни интереси”. 

“Политическа партия „Нова алтернатива“ и аз, в качеството си на неин лидер, през последните няколко седмици имахме достатъчно възможности да анализираме различните конкуренти в предстоящите избори за президент, техните цели и задачите”, посочва Цонев в обръщението.

Според него след всичките 21 кандидати за президентски пост впечатление прави единствено Радев – “един доказал се професионалист, със сила на волята да постига успехи, благодарение на личните си качества и положените усилията”.

“Той е мислещ човек, притежаващ пластичността на духа да овладява критични ситуации, същевременно, и с познанията, които да покажат най-правилния избор от всяка ситуация. В негово лице ние откриваме успешната алтернатива за президент.

 

Днес се обръщам към всички наши приятели и симпатизанти, за да изкажа подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП „Нова алтернатива“ , както и лично моята подкрепа, за ген. Румен Радев и неговата кампания в изборите за президент. Призоваваме нашите сподвижници да гласуват с номер 13 на предстоящите избори!”, се посочва още в обръщението на Цонев.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега