Политика

НИС на СДС е насрочил нов избор на председател във Варна

1

Националният изпълнителен съвет (НИС) на СДС насрочи конференция на партията във Варна. Висшият партиен орган е взел това решение заради сигнал за нередности при избора на Янко Станев за лидер на градската организация.

Лидерът на СДС Божидар Лукарски обяви, че предстои нова изборна конференция. По неговите думи всеки е свободен да се яви на избори за водач на СДС. Така ще се постигне максимална прозрачност и няма да има приказки как се е развило местното гласуване.

“Изборът на Станев не е касиран, а НИС насрочи нов избор, за да няма никакви съмнения относно легитимността на председателя”, заяви пред “Труд” зам.-председателят на СДС и депутат от Бургас Костадин Марков.

С това изявление Марков опроверга вчера излязлата информация, че по негово предложение е бил касиран изборът на Станев за шеф на СДС-Варна.

източник: trud.bg


1 Коментар

  1. седесар февруари 15, 2015 at 18:40 -  Отговор

    Как изборът на Станев не е касиран? Лукарски да обясни как всеки е свободен да се яви на избори за водач на СДС? Янко Станев е избран от ДПС в ОС на Варна. Лукарски да каже Пеевски ако се яви на избори за водач на СДС изборът ще бъде ли признат или пак ще насрочи нов избор?

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега