Бургас, Политика, Топ новини

Нинова питала кой предложи Бенчев, посъветвали я да си трае

0

Социалисти съветвали лидера на БСП Корнелия Нинова да си мълчи по случая със задържания с Митьо Очите общински съветник Бенчо Бенчев от гражданската квота на партията.

Това става ясно от пост на Нинова на фейсбук страницата й. 

Димитър Желязков (Митьо Очите) е заловен в Истанбул в компанията на общински съветник от БСП и бивш депутат на ДПС. Логично се очаква реакция от нас, въпреки че Бенчев не е член на партията. Поисках информация кога, кой, как и защо е предложил този човек в наша листа преди години. И заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията.Разбира се – категорично отхвърлих тези препоръки. Бенчев незабавно трябва да освободи всички постове и да напусне общинския съвет на Бургас”, пише Нинова.

По думите й този случай е образът на икономическо-политическа криминална спойка на интереси и пари.

“Той е ярък пример за модела на прехода. И не е единствен в страната. И не само, че няма да послушам съветите – да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя: няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край”, подчертава още Корнелия Нинова.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега