Бургас, Общество

Николов в Равнец: Ще ремонтираме улиците, стадиона и културния център

0

Приоритетите ни за Равнец през 2015 г. са да ремонтираме улиците, културния център и съблекалнята към игрището, където местните спортисти тренират. Това заяви кметът Димитър Николов пред жителите на селото по време на общественото обсъждане на бюджета за тази година в населеното място.

Градоначалникът, заедно със зам.-кмета по здравеопазване д-р Лорис Мануелян, директора на Дирекция “Строителство” Чанка Коралска, Галина Байчева,началник Отдел “Управление при кризи и ОМП” отговориха на всички въпроси, които поставиха месните.

Оплакванията на жителите на Равнец бяха свързани  основно с инфраструктурата и престъпността.
Заради данните за увеличение на криминалните деяния в населеното място, кметът Николов предложи в селото да бъдат поставени камери за видеонаблюдениe.Той поиска  компетентно становище от присъстващите представители на полицията, доколко ефективна ще е тази мярка за противодействие на престъпността.

Местните благодариха на бургаския градоначалник, че е съдействал за осигуряване на нощен патрул в селото.

Друг проблем,  който поставиха жителите на селото, е да се изгради санитарен възел в сградата на читалището.

Рамката на бюджета и най-важните проекти за 2015 бяха представени вчера от зам.-кмета д-р Лорис Мануелян и в с. Братово. Единствения проблем , който поставиха жителите на малкото населено място, е да се чакълира пътят до местния Гробищен парк.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега