Бургас, Общество, Топ новини

Немската гимназия призова Бургас: Да дадем шанс на Анна-Мария

0

Да бъдем състрадателни, да бъдем добри, да помогнем на нашата Анна – Мария Гепова, ученичка в ГПНЕ „Гьоте”! Анна-Мария се нуждае от около 30 000 евро за присаждане на стволови клетки, финален етап от нейното лечение (прочетете повече тук). 

Немската гимназия призовава цялата будна общественост на Бургас: Да дадем шанс на едно 14-годишно момиче да продължи живота си пълноценно.

На 14 януари, сряда, от 17.30 часа в Дом на Лукойл Нефтохим ГПНЕ „Гьоте“  организира благотворителен концерт под надслов „Обич за Анна-Мария“. На сцената ще излязат млади и талантливи изпълнители, водени от желанието да помогнат. Билети могат да се заявят на телефон  0888 20 29 63.

За  желаещите да се включат в кампанията,  в ГПНЕ „Гьоте“ е поставена и кутия за дарения, която ще бъде на разположение на концерта и до 30 януари в сградата на гимназията.

Очаквайте повече информация във VoxBurgas. Може да следите и фейсбук събитието и страницата https://www.facebook.com/spasiannamaria , както и официалния сайт: http://www.save-anna-mariya.com/index.html

плакат Анна Мария

Банковата сметка на Анна Мария е:

BG 45 UNCR 7000 1521 2238 76 / UNCRBGSF

Anna Maria Radostinova Gepova


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега