Бургас, Общество, Топ новини

Най-добрият стендъп комик на България ще бъде избран в Бургас

0

Това са те – финалистите на тазгодишните награди за стендъп комедия в България. Претендентите за златната статуетка ще се изправят един срещу друг на живо в Бургас в периода 29-31 юли, а домакин на събитието ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION. Всеки един от тях е заслужил своето място на финалите с изявите си на сцената, а вотът беше просто едно признание за техния безмерен труд.

Сега предстои най-важният етап на надпреварата. От днес до 23:59 ч. на 30 юли, на сайта www.GoldenMic.Eu ще тече гласуване, което ще определи носителя на наградата “Любим комедиант на публиката”. Междувременно, всеки от регистрираните участници в тазгодишното издание ще получи възможност да даде изцяло анонимно своята номинация за най-добър комедиант. Човекът, събрал най-много гласове, ще отнесе “Наградата на гилдията”. Големият приз, наградата “Златен микрофон” ще бъде излъчена от журито на тазгодишното издание, след битка, която ще можете да проследите на живо в Бургас.

Golden Mic Awards не са просто отличие за най-голяма смешка. Те целят да задават посоката на развитие, да стимулират новаторство, да разглеждат актуалните теми и да водят до смислена конструктивна промяна през годините. Нека аплодираме комедиантите, които ще останат в историята като първите финалисти на първите национални награди за стендъп комедия в България. Това са:

Кючуков Kомеди Шоу

Donald McNair

Александър Маринков Комеди

Nik Kiroff – Stand Up Comedy

V for Venetta

Muppet Girls and Julia K

Митака Беше Прав

Деница Кючукова

Miroslav Simeonoff

Димитър Иванов – Капитана

Дими

Olga Pavlova – Stand Up Comedy

stand_pam

Ustata Stand-Up Comedy


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега