Крими

Нападнаха и пребиха екип на TV7

0

Екип на TV7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена. Журналистите от предаването “Жега” са били в града, за да разследват търговията с наркотици.

Със скрита камера подставен човек засне уговаряне на покупка на амфетамини. Екипът на “Жега” е действал по сигнал на т.нар. “зелени барети” – неправителствена организация, която има за цел да прочисти Перник от наркодилъри.

По време на снимките в нощно заведение единият от операторите на телевизията беше атакуван безпричинно от четирима души, въоръжени с бухалки и боксове. Операторът е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му беше счупена до неузнаваемост.

Полицията образува незабавно разследване. В момента се издирва управителят на заведението, известен с прякора Кинтата. Именно той е бил посочен от информаторите на TV7  като основен наркодилър в Перник.

За TV7 и NEWS7 главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е заявил, че полицията работи по случая с нападнатия и пребит екип на телевизията.

източник: NEWS7


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега